dimarts, 13 de setembre del 2011

Catalunya aixeca el teló


El tret de sortida a la nova temporada teatral ha estat, com ja és habitual, amb una gala que sota el títol "Catalunya aixeca el teló" s'ha fet als jardins del TNC. La gala, que han conduït el mag Lari i l'actriu Mònica Pérez i ha emès TV3 en directe, ha presentat les novetats i la programació de tots els teatres de Catalunya d'una temporada que ve farcida de musicals.
A través d'una gran pantalla situada sobre l'escalinata del TNC, s'ha presentat la nova programació amb un "lipdub" amb més de 200 actors de les produccions teatrals que es podran veure aquesta temporada acompanyats d'un bon nombre d'actors amateurs. Un cop presentades les novetats, uns 200 intèrprets han sortit literalment de la pantalla i han animat el públic amb un "flashmob" musical.
Enguany, aquesta trobada, organitzada per ADETCA (Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya), els Teatres Públics de Barcelona i l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, ha canviat de nom. I és que fins ara es deia "Barcelona aixeca el teló".
A banda d'actors i actrius, directors, productors, programadors i tota la gent relacionada amb el món del teatre, a la gala també hi han anat el president de la Generalitat, Artur Mas; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el regidor de Cultura de la ciutat, Jaume Ciurana.
Malgrat la crisi, l'escena catalana resisteix i el nombre d'espectadors ha augmentat un 2% respecte de la temporada 2009-2010.


10a. Gala de Presentació
Temporada Teatral 2011-2012 
TNC (Teatre Nacional de Catalunya)

 



Anem al teatre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada