dimarts, 13 de setembre del 2011

Fira Tàrrega

Fira Tàrrega, Teatre al carrer


bcncultura.cat
La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques més important del sud d’Europa, que té lloc anualment, el segon cap de setmana del mes de setembre.

La Fira de Teatre és un espai per a l’exhibició i la compravenda d’espectacles i a la vegada un fòrum anual per al contacte, l’intercanvi i la difusió entre professionals. Artistes, institucions, empreses, xarxes, així com un gran nombre de públic molt participatiu tenen la seva cita anual a Tàrrega, per mostrar o conèixer les creacions més actuals de les arts escèniques.

La Fira abraça les diverses disciplines escèniques i comprèn una variada oferta d’espectacles; una programació extensa i selecta de la producció espanyola i internacional, que fa una incidència especial en les formes contemporànies i visuals per tal de garantir la innovació i la difusió artístiques.
L’objectiu fonamental de la Fira de Teatre és contribuir decididament a la dinamització de la indústria de les arts escèniques. L’organització treballa al llarg de tot l’any per promocionar la producció artística, facilitar la contractació i fer possible la circulació d’artistes i companyies pels circuits d’exhibició nacionals i internacionals.

La Fira, fundada l’any 1981 pel grup Comediants, converteix la ciutat de Tàrrega en un magnífic aparador de les arts escèniques contemporànies i en una impressionant festa popular.

http://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-1851-cat-fira_tarrega_teatre_al_carrer.htm


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada